Terug naar huis

Marbella


Marbella Marbella is het Saint Tropez van Spanje, waar de rich & famous hun jachten aanleggen in de haven en met hun luxe auto's door de straten rijden. Kijken en bekeken worden, daar draait het om in Marbella!

Dat alleen al maakt Marbella een leuke vakantiebestemming, maar de badplaats in het zuidelijkste puntje van de Spaanse Costa del Sol heeft natuurlijk meer te bieden dan een leuk uitzicht op het goede leven.


Shoppen en uitgaan in Marbella


In het centrum van Marbella worden diverse markten gehouden waar je leuke koopjes kunt scoren, zoals de wekelijkse rommelmarkt. Ook zijn er veel leuke boetiekjes, maar zoals je mag verwachten in zo'n chique badplaats zijn er ook veel luxe winkels met een bijbehorend prijsniveau.

Dat geldt ook voor het uitgaansleven; er zijn veel trendy discotheken maar die vragen vaak hoge entreeprijzen en ook de consumpties zijn er niet goedkoop. Aan de andere kant zijn er ook voldoende laagdrempelige barretjes in Marbella, vaak met live muziek, karaoke of ander entertainment.

Ook voor wat betreft het eten heb je voldoende keuze in Marbella: je kunt hier voor € 20,00 per persoon prima eten in een gezellige tapasbar maar je kunt ook honderden euro's uitgeven in een luxueus restaurant.

Het wat hogere prijsniveau en de chique uitstraling maakt Marbella wat minder populair bij
jongeren waardoor dit een ideale vakantiebestemming is als je een wat rustigere en stijvollere vakantiebestemming in Spanje zoekt.


Bezienswaardigheden en excursies Marbella


Verlichte fontein in Marbella De enorme jachten en veel te dure auto's in Marbella zijn natuurlijk de belangrijkste trekpleister van deze badplaats,
en als je geluk hebt kun je hier nog een celebrity spotten ook.

Marbella zelf is echter ook de moeite waard; slenter op je gemakje door de smalle straatjes en over de sfeervolle
pleintjes van de stad en neem een lekker drankje op een terrasje. Ook 's avonds is Marbella erg mooi door de sprookjesachtige verlichting.

Cultuurliefhebbers vinden in de omgeving van Marbella diverse leuke stadjes. Zo kun je in het middeleeuwse stadje Ronda hoog in de bergen de traditie van het Spaanse stierenvechten ontdekken, of de ruïne van een Romeins theater bezichtigen in Má Laga. Hier kun je ook een
Moors fort bezoeken waarin tegenwoordig een archeoligisch museum gevestigd is.


Vakantie naar Marbella boeken


Wil je een vakantie naar Marbella boeken? Klik dan op het logo van je favoriete reisorganisatie aan de rechterzijde van deze pagina om hun aanbod te bekijken en boek rechtstreeks op hun website!


Vakantiebeoordelingen Marbella


Ben jij in Marbella geweest en wil je je reiservaringen delen met ons en onze bezoekers?
Klik hier om jouw vakantiebeoordeling over Marbella te geven!


Deel deze reis met je vrienden!


Top 5 reisorganisatiesVakantie naar Marbella boeken bij De Jong Intra reizen Vakantie naar Marbella boeken bij D-Reizen Vakantie Marbella boeken bij Sunweb Vakantie Marbella boeken bij Jiba