Terug naar huis

Over deze site


Deze website wordt geexploiteerd door YourLiVe online.

Deze website staat vol interessante informatie over de meest uiteenlopende reis- en vakantiebestemmingen. Daarnaast vind je hier de beste aanbiedingen van reisorganisaties.
Op onze homepage lees je hoe deze website werkt.


Disclaimer


De reisorganisaties in onze top 5 bieden over het algemeen een uitstekende prijs/kwaliteit
verhouding, een ruim aanbod en voldoende garanties.

Je boekt altijd rechtstreeks bij de reisorganisatie. Wij zijn dus geen reisbureau en YourLiVe online aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de handelswijze van de vermelde reisorganisaties of de kwaliteit van de aangeboden reizen. Wij kunnen niet bemiddelen bij
klachten en bieden geen enkele laagste prijs- of andere garantie.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijk zorg wordt samengesteld kunnen we de juistheid daarvan helaas niet garanderen. Je kunt hieraan dan ook geen rechten ontlenen.


Privacy Policy


Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit is noodzakelijk om je direct te kunnen doorsturen naar de juiste pagina op de website van de reisorganisatie. Daarnaast kunnen we hierdoor het surfgedrag van onze bezoekers monitoren en waar nodig verbeteringen aanbrengen op onze website. Deze gegevens worden anoniem verzameld en zijn niet door ons te herleiden naar jou.

Door gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met bovenstaande zaken.


Top 5 Reizen